Ροζάβα: Δήλωση των Αντιφασιστικών Δυνάμεων στο Αφρίν (AFFA)

Είμαστε μια ομάδα κομμουνιστών, σοσιαλιστών, αναρχικών και αντιφασιστών που προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου. Παρότι έχουμε διαφορετικό ιδεολογικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, βρισκόμαστε ενωμένοι στη Ροζάβα, ορμώμενοι από τις αρχές της αλληλεγγύης, του διεθνισμού και του αντιφασισμού. Από το Μανμπί μέχρι την Ράκα, όντας στο πλευρό του YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού), του YPJ (Γυναικείες Μονάδες Προστασίας) των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και κάποιων μικρών επαναστατικών τουρκικών θυλάκων, πολεμάμε ενάντια στην βαρβαρότητα του ISIS. Στην Αφρίν, ενώσαμε και πάλι τις δυνάμεις μας για να πολεμήσουμε στο πλάι των συντρόφων μας ενάντια στον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και την τρομοκρατία.

Οι διεθνιστές έχυσαν αίμα στη διάρκεια αυτού του αγώνα ενάντια στον φασισμό. Από την Şehid Ivanna Hoffman στη Ροζάβα, η οποία αποτέλεσε μία από τις πρώτες γυναίκες μάρτυρες στον κόσμο, μέχρι τον Şehid Michael Israel που δολοφονήθηκε στη διάρκεια τουρκικής εναέριας επίθεσης στο Μανμπί και τον Şehid Jac Holmes που έπεσε στη Ράκα στη διάρκεια της απελευθέρωσης της πρωτεύουσας του ISIS από τις αντιφασιστικές δυνάμεις, τιμούμε όλους τους μάρτυρες συνεχίζοντας τον αγώνα τους.

Η αντίσταση που προβάλλεται στην Αφρίν αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές στον σύγχρονο αγώνα κατά του φασισμού. Ήρθε η ώρα να δράσουμε.

Καλούμε όλους εσάς να εκφράσετε ενεργά την αλληλεγγύη σας στον αγώνα της Αφρίν.

Καλούμε εσάς, τους προσηλωμένους επαναστάτες απ’ όλο τον κόσμο, να συμμετέχετε στον αγώνα μας.

Καλούμε επίσης τους πολίτες σε κάθε γωνιά της γης να εξεγερθούν κατά του Τουρκικού Κράτους.

Ενωμένοι, θα θριαμβεύσουμε. Ενωμένοι, θα νικήσουμε τον εχθρό.

Şehid namirin! Bijî berxwedana Efrînê!
Θάνατος στον φασισμό! Θάνατος στην αποικιοκρατία!
Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη!
Αντιφασιστικές Δυνάμεις της Αφρίν (AFFA)
Ταξιαρχία Şehid Michael Israel
13 Φεβρουαρίου 2018

AFFA – Antifascist Forces in Afrin

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *