Κάλεσμα για Δράση σε όλο τον κόσμο – Η Τουρκία επιτίθεται * μεγάλη επίθεση στο Νότιο Κουρδιστάν!

+++Κάλεσμα για δράση+++

+++Κάλεσμα για Διαδηλώσεις σήμερα σε όλο τον κόσμο+++

Η Τουρκία επιτίθεται – μεγάλη επίθεση στο Νότιο Κουρδιστάν!

Ενώ ο πόλεμος και οι επιθέσεις στη Ροζάβα και στη Βόρεια Συρία από την Τουρκία και τους τζιχαντιστές σύμμαχους  της, με την υποστήριξη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων του κόσμου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και ενώ η απειλή μιας άλλης μεγάλης επίθεσης αυξάνεται, ο πόλεμος στο βόρειο και Νότιο Κουρδιστάν/Ιράκ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Χθες το βράδυ, το φασιστικό τουρκικό κράτος ανακοίνωσε την επιχείρηση «Νύχια του Αετού» (Claw-Eagle), και διεξήγαγε μαζικούς βομβαρδισμούς στο Qendîl  -την καρδιά και το μυαλό του Κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος  στα Κουρδικά βουνά- στο αυτοδιοικούμενο καταυλισμό προσφύγων Mexmûr  και στη Şengal, η οποία κατοικείται κυρίως από Γιαζίντι.

Τώρα είναι η ώρα για παγκόσμια αντίσταση! Το παγκόσμιο κίνημα αντίστασης πρέπει να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα της τρέχουσας κατάστασης. Σήμερα, ήρθε η ώρα να δώσει το τελικό πλήγμα στον τουρκικό φασισμό και σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς συμμάχους του, που αποτελούν κρίσιμο μέρος αυτού του πολέμου, και των επιθέσεων εναντίον των επαναστατικών και δημοκρατικών δυνάμεων του κόσμου . Το κίνημα αντίστασης σε ολόκληρο τον κόσμο πρέπει επίσης να διαδραματίσει το ρόλο του σε αυτό. Δεν είναι η ώρα να περιμένει και να παρακολουθεί. Αν περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η επόμενη επίθεση στη Ροζάβα, θα είναι ήδη πολύ αργά. Ο πόλεμος είναι τώρα, ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, ο πόλεμος δεν σταμάτησε ποτέ. Στην επιφάνεια, παίζεται ένα θέατρο για την ανακωχή, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται χωρίς διακοπή στη Βόρεια Συρία καθώς και σε άλλα μέρη του Κουρδιστάν, όπως βλέπουμε με τη μεγάλη επίθεση στο Νότιο Κουρδιστάν αυτή τη στιγμή! Δεν είναι η ώρα να καθίσουμε στο σπίτι και να περιμένουμε την επόμενη μεγάλη εισβολή, τώρα είναι η ώρα να σταθούμε ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο κατοχής με όλα τα απαραίτητα μέσα.

Καλούμε όλο τον κόσμο να βγει σήμερα στους δρόμους!

Αυτό το κάλεσμα δεν είναι απλώς ένα κάλεσμα για αλληλεγγύη. Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράσεις παντού και σε όλα τα επίπεδα! Είναι σημαντικό να δούμε την υπεράσπιση της επανάστασης ως κάτι περισσότερο από έναν μακρινό αγώνα. Στην κοινή αντίσταση, βλέπουμε την υπεράσπιση της δικής μας ελπίδας και έχουμε αναγνωρίσει την επανάσταση ως δική μας επανάσταση. Ας δείξουμε δημιουργικά και ποικιλοτρόπως, αλλά θυμωμένα και αποφασιστικά τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη μας προς το Κουρδικό Απελευθερωτικό Κίνημα και να σταθούμε στο πλευρό της ριζοσπαστικής δημοκρατικής-, κοινωνικής-οικολογικής-, γυναικείας επανάστασης στο Κουρδιστάν!

Η Επανάσταση στη Μέση Ανατολή θα κερδίσει – ο φασισμός θα συνθλιβεί.

Όλοι μαζί ενάντια στο φασισμό!

Ζήτω η Διεθνιστική ευθύνη! – Ζήτω ο Αγώνας για Ελευθερία!

Η Αντίσταση είναι Ζωή!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *