Αλληλεγγύη στους Άγγλους Διεθνιστές συντρόφους μας!!!

Διεθνής Μέρα Αλληλεγγύης για τους 3 Άγγλους Διεθνιστές!!!

Απαιτούμε την Άμεση Απελευθέρωση του Συντρόφου Dan Burke
καθώς και την Άμεση παύση των Διώξεων για τους Sam και Paul Newey, που το μόνο τους “έγκλημα” ήταν η Έμπρακτη συμμετοχή στην Επανάσταση της Ροζάβα στη ΒΑ Συρία και η Διεθνιστική Αλληλεγγύη στους λαούς της περιοχής μέσα από τις τάξεις των YPG.

ΜΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

Πρωτοβουλία για τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη
Αθήνα, 7 Μάη 2020

Το κάλεσμα από – Kurdistan Solidarity Network
Αύριο, 7 Μαΐου 2020, δύο από τους συντρόφους μας, ο Sam και ο Paul Newey, πρόκειται να εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο, κατηγορούμενοι για «τρομοκρατία» που σχετίζονται με την υποστήριξη του Dan Newey, εθελοντή μαχητή στο YPG.

Εν τω μεταξύ, ο Dan Burke, ένας άλλος διεθνιστής που συμμετείχε στον αγώνα του YPG στο παρελθόν, παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για τρομοκρατία.

Το βρετανικό κράτος προσπαθεί να εκφοβίσει εκείνους που στέκονται αλληλέγγυοι με το Κουρδικό Απελευθερωτικό Κίνημα και την επανάσταση στη Rojava ποινικοποιώντας μας, φυλακίζοντάς μας και παρενοχλόντας μας. Όμως γνωρίζουμε ότι έχουμε φίλους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μοιράζονται το όραμα και την αποφασιστικότητά μας να δημιουργήσουμε μια πραγματικά δημοκρατική κοινωνία που θα ξεπεράσει τα κράτη και τα σύνορα.

Προσπαθούν να μας χωρίσουν και να μας διχάσουν επειδή το όραμά μας για έναν νέο κόσμο αποτελεί απειλή για την κρατική νοοτροπία τους.

– Καλούμε τους συντρόφους μας να στείλουν μηνύματα αλληλεγγύης kurdishsolidaritynetwork@riseup.net ή να τα δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Μαΐου με το hashtag – #RiseUp4Rojava #Stoptherepression

– Καλούμε τις ομάδες να γράψουν – δημοσιεύσουν δηλώσεις αλληλεγγύης κατά της καταστολής.

– Στείλτε μας εικόνες αλληλεγγύης ή βίντεο – εκφράζοντας την υποστήριξη για τον Sam, τον Dan, και τον Paul.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους φίλους και συντρόφους μας.

Αναλυτικά για την υπόθεση των συντρόφων:
https://kurdishsolidaritynetwork.wordpress.com/2020/05/05/may-7th-callout-for-solidarity-with-sam-newey-paul-newey-and-dan-burke/

May 7th: Callout for Solidarity with Sam Newey, Paul Newey and Dan Burke

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *