Κάλεσμα από τη Διεθνή Καμπάνια RiseUp4Rojava για τις 2 Νοέμβρη 2019, παγκόσμια Μέρα Αλληλεγγύης στη Ροζάβα

Οι δολοφονίες συνεχίζονται, όπως και η Αντίστασή μας!
Ο πόλεμος στην ΒΑ Συρία δεν έχει τελειώσει.

Παρά την κατάπαυση του πυρός, η Τουρκία και οι τζιχαντιστικές συμμορίες επιτίθενται σε χωριά, βομβαρδίζουν σχολεία, νοσοκομεία και περιοχές με άμαχο πληθυσμό.

Η κατοχή συνεχίζεται. Στα εδάφη που καταλαμβάνουν, λεηλατούν καταστήματα και σπίτια, σφαγιάζουν και βασανίζουν τους ντόπιους πληθυσμούς και εγκαθιστούν τις οικογένειες μελών του ISIS (που απελευθερώθηκαν μετά την τουρκική εισβολή από στρατόπεδα που βρίσκονταν υπό κράτηση).

Οι άνθρωποι της ΒΑ Συρίας συνεχίζουν να αντιστέκονται σε όλα αυτά.

Συνεχίζουν να αγωνίζονται για την Ελευθερία και τις Ελευθερίες που πέτυχαν. Συνεχίζουν να Αγωνίζονται εναντίον αυτής της άδικης κατοχής.

Καθώς συνεχίζουν να Αντιστέκονται, έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των διπλωματικών παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών κρατών και να μην αφήσουμε τους εαυτούς μας να αποθαρρυνθούν από τις εικαζόμενες εκεχειρίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καλούμε σε μια Παγκόσμια Ημέρα Αντίστασης, το Σάββατο 2 Νοέμβρη 2019.

Μια μέρα για να καταστήσουμε σαφές στην Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και σε όλα τα ιμπεριαλιστικά κράτη που υποστήριξαν ή υποστήριζουν αυτή τη φασιστική επίθεση στη ΒΑ Συρία με οποιονδήποτε τρόπο , πως όσο συνεχίζουν οι επιθέσεις, όσο συνεχίζονται οι δολοφονίες και για όσο η κατοχή συνεχίζεται θα Αντισταθούμε.

Συμμετέχετε στις Διαδηλώσεις και τις Δράσεις στη χώρα σας!

Αποκλείουμε, Διαταράσσουμε και Καταλαμβάνουμε κυβερνητικά κτίρια, εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που στηρίζουν τον τουρκικό φασισμό στρατιωτικά ή οικονομικά.

μετάφραση: Πρωτοβουλία για τη Διεθνιστική Αλληλεγγύη
Μέλος της Διεθνούς Καμπάνιας *#riseup4rojava – smash turkish fascism

Αθήνα, Τρίτη 29 Οκτώβρη 2019

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *